Locaţia

:: Pensiunea Elena, este amplasată pe DN 15 D la ieşirea din municipiul Piatra Neamţ pe partea dreaptă a unei importante artere de circulaţie Piatra Neamţ – Roman – Iaşi având legătură şi cu drumurile de acces către Hanul Ancuţei – Tg. Neamţ – Suceava pe arealul cărora se află importante obiective turistice, case memoriale, mănăstiri, baze de agrement.


Scurtă descriere: 

semn Pensiunea ELENA beneficiază de o amplasare deosebit de atractivă având faţada pe DN15 D, la o distanţă de 4 Km de municipiul Piatra Neamţ.
semn Potenţialul turistic deosebit - o zonă ce permite organizarea de trasee turistice, Lacu Roşu – Cheile Bicazului, Izvorul Muntelui – Durău ocazie cu care se poate urca muntele Ceahlău, escaladând Vârful Toaca cu o înălţime de 107m, Cascada Duruitoarea ce poate fi întâlnită pe traseul ce coboară de la cabana Dochia spre staţiunea Durău. Parcul Naţional Ceahlău se întinde pe o suprafaţă de peste 7700ha. Mănăstirile din zona Târgul Neamț, casa memorială Ion Creangă, Mihail Sadoveanu și Veronica Micle precum și recent restaurată Cetatea Neamțului.
semn O construcţie modernă de 3 margarete - cu P + 2E + M, în care sunt prevăzute 9 camere de 2 paturi, 3 camere cu pat matrimonial şi 3 apartamente. Fiecare cameră este dotată cu aparat de radio, televizor şi corespunde nivelului de trei flori, parcare auto şi spaţiu ce permite camparea cu locuri suplimentare de cazare. În afară de confortul oferit de camere, pensiunea este dotată cu posibilităţi de agrement în incintă: biliard, şah, table, remy, cărţi de joc, tenis de masă, într-un spațiu special amenajat.. 
semn Masa - restaurant ** - asigurată în interiorul pensiunii, preparată în bucătăria dotată cu echipament modern şi util în acest scop, din alimente achiziţionate (contractate) de la producătorii de marcă.
semn În viitor - activităţi de agrement ca: piscină, bowling, ciclism, teren de tenis. 
semn Construcţie realizată 2006-2008 cu sprijin European. Proiect SAPARD  

semn Conducere:
:: Răzvan şi Mădălina Trenchea
relaţii >> contact >>

Rezervări

Aici aveţi  posibilitatea de a face rezervări online. Pentru a face o rezervare apasă click aici.

Oferte

Vezi ofertele pe care ţi le propunem pentru diverse sărbători şi evenimente. vezi aici

Carte de oaspeţi

test Aici ne puteţi scrie părerile dvs. despre momentele petrecute la pensiunea noastră.