Noutăţi

Vă aşteptăm cu drag la Pensiunea Elena.

:: Paşte.  
Şi anul acesta, ca în fiecare an, avem o ofertă specială pentru cei ce îşi doresc să petreacă sărbătorile Paştelui la pensiunea noastră.

:: Revelion
Sărbătorim din nou. Facem o petrecere pe cinste, ca aşa e la noi la orice sărbătoare. Masa festivă de revelion, distracţia, muzica şi focurile de artificii le găseşti la noi în noaptea dintre ani. Ne bucurăm de oaspeţi şi te aşteptăm şi pe tine.

:: JOI 1 MAI 2008 Sărbătorim
Deschidem oficial pensiunea Elena şi o să fie petrecere şi voie bună. Avem oaspeţi de seamă şi ne bucurăm de ei şi cu ei. Facem o petrecere pe cinste, ca aşa e la noi.

 


MENIU PENSIUNEA ELENA - atât gurmanzii cât şi cei ce ţin dietă vor găsi în meniul nostru preparate care să le facă plăcută şederea.

[+] detalii


EVENIMENTE - îţi oferim un spaţiu generos şi un meniu deosebit pentru ca evenimentele importante din viaţa ta să iasă ca la carte.

[+] detalii

:: Pensiunea Elena, este amplasată pe DN 15 D la ieşirea din municipiul Piatra Neamţ pe partea dreaptă a unei importante artere de circulaţie Piatra Neamţ – Roman – Iaşi având legătură şi cu drumurile de acces către Hanul Ancuţei – Tg. Neamţ – Suceava pe arealul cărora se află importante obiective turistice, case memoriale, mănăstiri, baze de agremet.

Rezervări

Aici aveţi  posibilitatea de a face rezervări online. Pentru a face o rezervare apasă click aici.

Oferte

Vezi ofertele pe care ţi le propunem pentru diverse sărbători şi evenimente. vezi aici

Carte de oaspeţi

test Aici ne puteţi scrie părerile dvs. despre momentele petrecute la pensiunea noastră.